Pieptul se lasa la fezandat, cu sare si piper. Se pune apoi la fript intr-o tigaie, la foc mic, cu pielea in jos, pana capata crusta. Se scoate din ti
Pieptul se lasa la fezandat, cu sare si piper. Se pune apoi la fript intr-o tigaie, la foc mic, cu pielea in jos, pana capata crusta. Se scoate din tigaie, se inveleste in folie de aluminiu si se lasa la cald. In grasimea din tigaie se inabuse ceapa taiat solzisori, cu putina sare si apa. Se adauga ciupercile si se lasa si ele la inabusit.
Se toarna whiskey-ul si se lasa sa se evapore alcoolul. La sfarsit se pune otetul balsamic.
Se serveste cu legume la aburi.
Alte retete culinare recomandate
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti