Pui dijon (varianta dietetica)

Se taie marunt ceapa si usturoiul. Se pun la fiert cu supa de pui, oreganul si mustarul pe foc moale. Cind a inceput sa fiarba, se adauga puiul si pip

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 jumatati de piept de pui ( aprox 150 gr)
  • dezosat si fara piele
  • 100 gr mustar dijon
  • 300 gr supa de pasare (din cubulete )
  • 1 lingurita de oregan
  • 1/2 ceapa medie
  • 4 catei de usturoi
  • piper

Mod de preparare

Se taie marunt ceapa si usturoiul. Se pun la fiert cu supa de pui, oreganul si mustarul pe foc moale. Cind a inceput sa fiarba, se adauga puiul si piperul si se acopera. Se lasa sa fiarba la foc mediu-moala pina cind sucurile carnii ies clare la intepat cu furculita ( aproximativ 20 minute).

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...