Rulada de vita cu spanac si stafide

Se spala spanacul, se stoarce si se oparaste si se toaca. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se caleste in 20 g de unt topit si cand devin sticloase

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii de pulpa de vita
  • 500 g spanac
  • 100 g de stafide
  • 100 g de ciuperci feliate
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • nucsoara macinata
  • piper
  • 125 ml de vin rosu
  • 125 ml de supa de carne
  • 1-2 linguri de mustar iute
  • 100 g smantana
  • 1 galbenus
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • 1 lingura de unt sau untdelemn

Mod de preparare

Se spala spanacul, se stoarce si se oparaste si se toaca.

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se caleste in 20 g de unt topit si cand devin sticloase se adauga spanacul, vinul, stafidele si ciupercile calite separat. Se lasa pe foc si se amesteca incontinuu pana nu mai au zeama deloc.

Se pune sare, nucsoara si condimente dupa gust.

se bat feliile de car si se ung cu mustar si se pune piper deasupra.

Pe fiecare bucata se pune o lingura de umplutura, se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.

Se dau rulourile prin faina. Se toaca patrunjelul, rosiile se oparesc si se tau cuburi.

in 20 gr de unt topit, se adauga patrunjelul si se prajeste in el ruladele.

Dupa ce s-au prajit, se adauga rosiile si supa de carne si se pune capacul, iar pentru aproximativ 15 minute se lasa la fiert.

Dupa acest timp, se scot ruladele si se pun in folie de aluminiu, si se pun cateva munite la cuptor.

Se stresoara sosul si se amesteca cu 2 lingurite de mustar, cu smantana si se pune putin sosul la fiert.

Se adauga galbenusul frecat cu cateva linguri de sos.
Rulourile se tau felii, si pe langa se serveste cu sosul facut.

Pofta buna!

Alte retete culinare cu carne:

Rulade gourmet din cotlete de miel,

Rulada de miel cu spanac,

Friptura de miel coroana,

Miel in crusta de mustar

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa