Prajim slanina taiata cubulete si prajim in ea pastele late. Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim impreuna. Presaram cu sare si boia si diluam c
Prajim slanina taiata cubulete si prajim in ea pastele late.
Adaugam ceapa taiata marunt si le prajim impreuna.
Presaram cu sare si boia si diluam cu 2 l de apa.
Adaugam cartofii si amestecand continuu fierbem pana se ingroasa.
Cand deja fierbe in suc propriu, invartim ceaunul in asa fel incat pastele late sa formeze o galusca mare (sfat: daca amestecul este prea gros sau uscat putem dilua cu putina apa).
Se spune ca daca ceaunul este invartit de 32 de ori atunci slambuc-ul va fi perfect.
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa