Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper. Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul s
Verdeturile se toaca marunt.
Carnea se da prin faina.
Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper.
Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul si 3-4 linguri de lapte si se amesteca bine.
Carnea se da prin compozitia de oua, apoi prin faina si se prajeste in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte.
Snitelele se servesc calde, cu garnitura dorita.
Pofta buna!
Reteta Snitel de vita cu ierburi aromate a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Musaca de spanac cu carne de vita ,
Friptura de vita la cuptor ,
Friptura in ulei
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale
Tocana de legume cu ouDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata