Snitel de vita cu ierburi aromate

Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper. Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul s

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g. muschi de vita
  • portionat in felii batute pentru snitel
  • sarate si piperate
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 50 g. parmezan sau cascaval
  • 3-4 linguri lapte
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • 1 legatura frunze de coriandru
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura ceapa de tuns (sau ceapa verde)
  • 2-3 fire cimbru

Mod de preparare

Verdeturile se toaca marunt.

Carnea se da prin faina.

Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper.

Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul si 3-4 linguri de lapte si se amesteca bine.

Carnea se da prin compozitia de oua, apoi prin faina si se prajeste in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte.

Snitelele se servesc calde, cu garnitura dorita.
Pofta buna!

Reteta Snitel de vita cu ierburi aromate a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de vita gasiti aici:

Musaca de spanac cu carne de vita ,

Friptura de vita la cuptor ,

Friptura in ulei

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale

Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii