Verdeturile se toaca marunt. Carnea se da prin faina. Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper. Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul s
Verdeturile se toaca marunt.
Carnea se da prin faina.
Intr-un vas se bat ouale cu putina sarea si piper.
Se adauga pesmetul, verdeturile, parmezanul si 3-4 linguri de lapte si se amesteca bine.
Carnea se da prin compozitia de oua, apoi prin faina si se prajeste in ulei incins 3-4 minute pe fiecare parte.
Snitelele se servesc calde, cu garnitura dorita.
Pofta buna!
Reteta Snitel de vita cu ierburi aromate a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vita gasiti aici:
Musaca de spanac cu carne de vita ,
Friptura de vita la cuptor ,
Friptura in ulei
Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...
Clătite delicioase cu unt de arahide și migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.