Cartofii curatati de coaja se taie felii, dar fara a se desprinde feliile (vezi in pozele :p ). Intre felii se pun, prin alternanta, o felie de unt, a
Cartofii curatati de coaja se taie felii, dar fara a se desprinde feliile (vezi in pozele :p ). Intre felii se pun, prin alternanta, o felie de unt, apoi o felie de salam samd. E bine ca untul sa fie de la congelator. Deasupra fiecarui cartof se pune o jumatate de triunghi de branza topita. Fiecare cartof se inveleste in folie de aluminiu. Se dau la cuptor pentru 25-30 minute. Varianta vegetariana: inlocuiti salamul cu felii de dovlecel.
Alte retete culinare recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa