Bastonase de cartofi

Pentru bastonase de cartofi cartofii fierti se dau prin razatoarea mica. Se amesteca cu faina, jumatate din margarina, sare, piper. Se modeleaza bastonase.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri faina
  • 200 g margarina
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper
  • marar

Mod de preparare

Pentru bastonase de cartofi cartofii fierti se dau prin razatoarea mica. Se amesteca cu faina, jumatate din margarina, sare, piper. Se modeleaza bastonase, care se fierb in apa clocotita cu sare pana se ridica deasupra.


Se servesc cu marar tocat deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...