Pentru a realiza aceasta reteta gustoasa de blinele cu cartofi aveti nevpoe de urmatoarele ingrediente: cartofi, faina, drojdie, lapte, smantana, ulei sau untura, sare, zahar.
Cartofii curatati si bine spalati se dau prin razatoare deasa. Se pun intr-un castron, se adauga zahar, sare, drojdia amestecata cu lapte si faina.
Se amesteca totul bine, se acopera si se lasa la loc cald sa creasca. Dupa ce a crescut, se ia cate o lingura plina, se pune in tigaia unsa cu untura sau ulei fierbinte si se prajeste pe ambele parti.
Se servesc fierbinti cu smantana.
Alte retete recomandate:
Iahnie de fasole
Ciorba de salata verde
Mancare de urzici
Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...
Steluțe sărate a la TimeaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj