Se fierb cartofii curatati de coaja, se strivesc prin presa de cartofi, se pun intr-un castron si se amesteca cu untul incalzit, sarea, zaharul si lap
Se fierb cartofii curatati de coaja, se strivesc prin presa de cartofi, se pun intr-un castron si se amesteca cu untul incalzit, sarea, zaharul si laptele. Se adauga faina, galbenusurile, se amesteca bine, apoi se pun albusurile batute spuma. Jumatate din compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de budinca unsa si presarata cu pesmet, se presara brinza si se acopera cu cealalta jumatate. Se unge cu unt, se presara putin pesmet si se da la cuptor pina se rumeneste
Se serveste calda. Se poate servi aceasta budinca si cu sos de rosii.
Va voi dezvalui in continuare, cum si unde mai puteti folosi gutuia in afara de dulceata si placinta; eu am folosit aceasta...
Placinta cu bostan mere si gutuiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa