Budinca de cartofi cu brinza de vaca si lapte

Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de brinza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea n

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg cartofi
  • 2 linguri unt
  • ¼ kg brinza de vaca
  • 2-3 oua
  • sare
  • lapte
  • smintina

Mod de preparare

Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de brinza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de brinza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smintina si se coace la cuptor potrivit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...