Se fierb cartofii curatiti in apa cu sare, cu atita apa cit sa-i acopere. Se trec fierbinti prin masina de presat sau se sfarima cu o lingura
Se fierb cartofii curatiti in
apa cu sare, cu atita apa cit sa-i acopere. Se trec
fierbinti prin masina de presat sau se sfarima cu o
lingura de lemn. Se adauga 50 g unt, laptele clocotit
si se bat bine pentru a se obtine o spuma. Se pune un galbenus si jumatate, sunca taiata marunt si albusurile batute
spuma. Se unge o forma cu unt. Se toarna compozitia,
iar pe deasupra se unge cu restul de galbenus
amestecat cu citeva picaturi de apa si se presara
restul de unt taiat bucatele. Se coace la cuptor
incins pina se rumeneste. Se poate inlocui sunca cu
umplutura de carne.
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti