Budinca de dovlecei cu branza de vaci este o mancare delicioasa. Aceasta reteta se prepara usor si repede.
Budinca de dovlecei cu branza de vaci este o mancare delicioasa. Aceasta reteta se prepara usor si repede. Se aleg dovlecei tineri, se curata, se fierb, se scurg si se strivesc cu furculita. Apoi se amesteca cu branza de vaci, faina, galbenusul si untul, pana se omogenizeaza. Se adauga albusul batut spuma, se amesteca totul usor si se toarna compozitia intr-o forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace la foc potrivit 30-40 minute.
Se serveste cald.
Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...
Rulada aperitiv cu pate si crema de branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.