Budinca ruseasca de cartofi este delicioasa si simplu de preparat. Pentru a face aceasta reteta de budinca aveti nevoie de 5 cartofi mari, 3 oua si branza de burduf.
Budinca ruseasca de cartofi este delicioasa si simplu de preparat. Se fierb cartofii in coaja. Cand s-au fiert se iau de pe foc si se pun in apa rece.
Se decojesc si se taie in cubulete. Intr-un bol se amesteca ouale cu smantana si branza de burduf.
Se adauga cartofii,se amesteca usor si se pun in tava unsa in prealabil. Eu am folosit o forma de chec din silicon si am sarit peste pasul acesta.
Se da la cuptor si se tine cam 40 de minute.
Budinca ruseasca de cartofi se serveste calda, dar si rece e gustos.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Pentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj