Budinca ruseasca de cartofi

Budinca ruseasca de cartofi este delicioasa si simplu de preparat. Pentru a face aceasta reteta de budinca aveti nevoie de 5 cartofi mari, 3 oua si branza de burduf.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 cartofi mari
  • 3 oua
  • 200 gr branza de burduf
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Budinca ruseasca de cartofi este delicioasa si simplu de preparat.  Se fierb cartofii in coaja. Cand s-au fiert se iau de pe foc si se pun in apa rece.
Se decojesc si se taie in cubulete. Intr-un bol se amesteca ouale cu smantana si branza de burduf.
Se adauga cartofii,se amesteca usor si se pun in tava unsa in prealabil. Eu am folosit o forma de chec din silicon si am sarit peste pasul acesta.
Se da la cuptor si se tine cam 40 de minute.


Budinca ruseasca de cartofi se serveste calda, dar si rece e gustos.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de miel

Pentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.

Friptura de miel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca