Cartofi cu branza

Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galben

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 dg de bacon
  • 50 dg cartofi
  • 10 dg branza
  • 3 oua
  • 2 dl smantana
  • 10 dg taietei
  • sare
  • piper boabe
  • marar
  • nucsoara

Mod de preparare

Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbenusurile de ou smantana si condimentele iar din albusuri se bate o spuma tare. Ingredientele de baza se amesteca si se adauga spuma. Se toarna incet compozitia intr-o tava chec tapetata cu bacon taiat felii. Se adauga si putina apa si se coace la 180 de grade Celsius aproximativ 40 de minute. Cand s-a copt se toarna intr-o tava si se feliaza.
Alte mancaruri recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Orez ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca