Cartofi cu cascaval

Se alesg cartofii de aceeasi marime si de forma lunguiata, se curata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale. Se pun apoi l

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr cartofi
  • 100 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Se alesg cartofii de aceeasi marime si de forma lunguiata, se curata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale. Se pun apoi la prajit in ulei mult si foarte incins. Se scot imediat ce au capatat o culoare aurie, se sareaza si se presara cu cascaval ras.
Se serveste calzi.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

Curcan umplut

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa