Se fierbe ciolanul in zeama condimentata, se fierb separat cartofii taiati felii si se caleste ceapa. Ciolanul se taie bucatele de cate 2-3 cm. Intr-o
Se fierbe ciolanul in zeama condimentata, se fierb separat cartofii taiati felii si se caleste ceapa. Ciolanul se taie bucatele de cate 2-3 cm. Intr-o vas se aranjeaza pe mai multe straturi: un strat de cartofi, un strat de ciolan, un strat de ceapa, si apoi se repeta astfel incat deasupra ultimul strat sa fie cartofi. Se decoreaza ca pasta gulas. Se acopera vasul si se pune la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.
Alte retete mancare
recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa