Cartofi cu smintina si brinza

Se curata cartofii, se taie in doua pe lung si se scobesc. Se scoate o parte din miez si se amesteca cu brinza, verdeata si putina sare. Se umplu cart

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 buc. cartofi
  • 2 linguri brinza de vaci
  • o lingura telemea rasa
  • 10 gr. unt
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • 3 linguri smintina

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie in doua pe lung si se scobesc. Se scoate o parte din miez si se amesteca cu brinza, verdeata si putina sare. Se umplu cartofii cu aceasta compozitie si se pun intr-un vas cu apa. Se fierb la cuptor pina cind scade apa si se rumenesc cartofii usor.
Se servesc cu untul deasupra si smintina

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de calamar

Exista multe variante a acestei salate des intalnita in Portugalia si se pregateste doar cu caracatiţă. Eu am ales...

Salata de calamar
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise