Incepeti cu fiertul legumelor: morcovi si telina. Dupa ce s-au fiert bagati-le in blender si transformati-le in piure. Apoi puneti o ceapa la calit l
Incepeti cu fiertul legumelor: morcovi si telina. Dupa ce s-au fiert bagati-le in blender si transformati-le in piure. Apoi puneti o ceapa la calit la foc mic, circa 30 de minute, impreuna cu boia de ardei, sare si soia fiarta. Din cand in cand mai adaugam un pic din zeama in care au fiert legumele. Apoi adaugam o lingura de pasta de rosii si mai lasati 10 minute (se adauga apa daca amestecul devine prea uscat). Dupa aceea se adauga cartofii taiati si se completeaza cu apa pana sunt aproape acoperiti. Se fierbe totul la foc mic pana cand cartofii sunt fierti si apoi se adauga piureul de legume si usturoi tocat.
Se mai lasa 5 minute pe foc si la sfarsit se adauga mult marar. se serveste cald.
Cauta si alte retete de post
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa