Se spala cartofii si se fierb in coaja. Se curata, se taie felii subtiri. Se freaca bine cu usturoi o forma; se asaza un rind de cartofi, un rind de c
Se spala cartofii si se fierb in coaja. Se curata, se taie felii subtiri. Se freaca bine cu usturoi o forma; se asaza un rind de cartofi, un rind de costita taiata feliute subtiri. Se acopera cu un alt rind de cartofi si deasupra se toarna un sos alb facut din unt, faina, sare, lapte si piper. Se coace pina se rumeneste.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti