Cartofi extra cu ou sunt deliciosi. Pentru aceasta reteta culinara folositi 5 cartofi mari.
Alegi cartofi sanatosi pe care ii decojesti, ii spleli si ii tai felii subtiri, pe lungime. Prajesti feliile de cartofi in ulei incins, intorcandu-le pe ambele parti, apoi ii sarezi. Separat bati ouale cu smantana si putina sare. Torni compozitia peste cartofii rumeniti, acoperi vasul cu un capac si il mai lasi la foc mic pana cand ouale se incheaga si se formeaza o crusta.
Portionezi cartofii in 4 farfurii si ii servesti calzi alaturi de salata verde si rosii.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura