Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se curata de coaja si se taie cuburi. Ciupercile proaspete se curata, se spala in ma
Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se curata de coaja si se taie cuburi. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Cand se folosesc ciuperci conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Faina se cerne. Ciupercile se inabusa in 50gr unt sau margarina. Separat in 50gr unt sau margarina se inabusa faina dizolvata cu 200ml lapte, sare si se amesteca continuu, pentru a nu se forma aglomerari; se adauga restul de lapte continuand fierberea circa 20 minute. Se strecoara, se adauga smantana, cartofi, ciuperci si se mai fierb circa 10 minute. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu unt topit sau margarina deasupra.
Se serveste cald.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti