Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se curata de coaja si se taie cuburi. Ciupercile proaspete se curata, se spala in ma
Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se curata de coaja si se taie cuburi. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Cand se folosesc ciuperci conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Faina se cerne. Ciupercile se inabusa in 50gr unt sau margarina. Separat in 50gr unt sau margarina se inabusa faina dizolvata cu 200ml lapte, sare si se amesteca continuu, pentru a nu se forma aglomerari; se adauga restul de lapte continuand fierberea circa 20 minute. Se strecoara, se adauga smantana, cartofi, ciuperci si se mai fierb circa 10 minute. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu unt topit sau margarina deasupra.
Se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa