Cartofii se fierb in coaja si se taie in rondele. Ouale se fierb tari si se taie in rondele, precum si carnatul. Slanina se feliaza si se cresteaza pe
Cartofii se fierb in coaja si se taie in rondele. Ouale se fierb tari si se taie in rondele, precum si carnatul.
Slanina se feliaza si se cresteaza perpendicular.
Se unge un vas termorezistent si se tapeteaza cu pesmet. Se asaza un rand de cartofi, un rand de oua, carnat si se stropesc cu smantana sarata.
Se continua alternarea randurilor, ultimul rand sa fie de cartofi, se stropeste cu smantana si deasupra se asaza feliile de slanina.
Se da la cuptor incalzit dinainte si se tine pana se rumeneste slanina.
Sfatul bucatarului: smantana se poate amesteca cu cascaval ras sau cu doua galbenusuri care protejeaza cartofii sa nu devina aposi.
Alte retete de mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa