Cartofii gratinati cu branzica si smantana Ceva fin si cascaval Sofia sunt un deliciu pentru intreaga familie! Trebuie sa-i incerci!
Cartofii gratinati cu branzica si smantana Ceva fin si cascaval Sofia sunt un deliciu pentru intreaga familie! Trebuie sa-i incerci !
Intai curata cartofii de coaja, spala-i bine si taie-i felii. Presara peste ei putina sare si piper, aseaza-i intr-un vas de yena si pune-i la cuptorul incalzit in prealabil.
Cartofii se lasa 30-35 de minute la 175 de grade. Dupa primele 20 de minute, intoarce cartofii pe cealalta parte pentru a se coace uniform. Apoi mai lasa-i la cuptor 10-15 minute.
Intre timp, amesteca branzica cu smantana Ceva fin, cascavalul ras Sofia si mararul rupt in bucatele mici. Imediat ce cartofii sunt gata, toarna compozitia aceasta peste ei avand grija ca amestecul sa acopere uniform cartofii. Dupa ce ai turnat compozitia, mai lasa cartofii la cuptor timp de 7-12 minute, pana cand se topeste cascavalul si capata o nuanta aurie.
Pofta buna!
Sursa reteta: http://www.delaco.ro/cartofi-gratinati-cu-branzica-si-smantana
Serviti cartofii gratinati cu branzica si smantana calzi, alaturi de o salata verde proaspata sau salata de rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.