Cartofi la cuptor cu ceapa

Cartoful la cuptor cu ceapa este o mancare de cartofi delicioasa, usor picanta. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie rondele.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi - 1 kg
  • ceapa - 400 g
  • ulei - 100 ml
  • boia dulce de ardei - 20 g
  • apa - 500 g
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Cartoful la cuptor cu ceapa este o mancare de cartofi delicioasa, usor picanta. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Cartofii se amesteca cu ceapa, ulei, sare, piper, boia de ardei, se pun intr-o tava in care se adauga apa si cubul MAGGI, dupa care se introduc in cuptor, la foc potrivit.

Cartoful la cuptor cu ceapa se serveste cald si poate fi o garnitura grozava pentru fripturi pregatite la cuptor sau gratar.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca