Cartofi la cuptor in stil mediteranean

Pentru cartofi la cuptor in stil mediteranean se incinge cuptorul. Se pun cartofii in tava aragazului, se adauga uleiul, sucul de lamaie, usturoiul si sarea si se amesteca bine.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900 g cartofi taiati in sferturi
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri suc lamaie
  • 8 catei usturoi necuratati
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • 400 g rosii mici
  • 150 g masline
  • ¼ lingurita rozmarin

Mod de preparare

Pentru cartofi la cuptor in stil mediteranean se incinge cuptorul. Se pun cartofii in tava aragazului, se adauga uleiul, sucul de lamaie, usturoiul si sarea si se amesteca bine. Se coace 20 minute. Se adauga rosiile, maslinele si rozmarinul si coaceti 40 minute sau pana ce cartofii se rumenesc si sunt crocanti.

Cartofii astfel pregatiti se servesc ca si salata cu branza telemea sau cas.


Cartofii la cuptor in stil mediteranean se servesc in salate sau ca si garnituri.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...