Se aleg cartofi potriviti de mari, se curata de coaja, se spala, se zvinta cu un servet si se taie in doua. Se ung apoi cu ulei, se presara cu sare, b
Se aleg cartofi potriviti de mari, se curata de coaja, se spala, se zvinta cu un servet si se taie in doua. Se ung apoi cu ulei, se presara cu sare, boia, piper si se asaza in rinduri pe o tava unsa bine cu ulei. Se dau la cuptor sa se rumeneasca, cca 25 minute.
Se servesc imediat la fripturi
O ciorbita de sezon, daca pot sa zic asa, cu multe urzici si legume. Am apelat si la ghebele ce le-am conservat in toamna,...
Ciorba cu urzici si ghebe la slow cooker Crock-Pot 4,7 LPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura