Cartofi la tava

Se curata cartofii si se tai felii alungite sau rondele. Se pun in tava si se pune deasupra rondele de ceapa si fasii de slanina afumata. Se acopera c

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de cartofi
  • 200 gr slanina afumata
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se curata cartofii si se tai felii alungite sau rondele. Se pun in tava si se pune deasupra rondele de ceapa si fasii de slanina afumata. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptor cca 30 de minute. Dupa 30 de minute se indeparteaza folia si se lasa sa se prajeasca pana devine crocanta. Nu este nevoie de sare deoarece slanina afumata este sarata.
Alte mancaruri recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...