Cartofi mortali

Se curata cartofii, se taie si se pun la prajit intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi si se mai lasa la

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 200 gr carne
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • usturoi

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie si se pun la prajit intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi si se mai lasa la prajit pana se patrunde si carnea. Se adauga si vreo 4-5 catei de usturoi, taiati feliute subtiri. Cand s-a facut si carnea, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 1 minut la prajit. Intre timp se bat ouale cu un pic de sare si piper. Se scurge uleiul din tigaie si se pun ouale batute peste compozitia din tigaie. Se amesteca si se mai lasa la copt inca 1 minut.


Se serveste calda, cu salata, cascaval ras deasupra.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca