Cartofi mortali

Se curata cartofii, se taie si se pun la prajit intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi si se mai lasa la

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 200 gr carne
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • usturoi

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie si se pun la prajit intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi si se mai lasa la prajit pana se patrunde si carnea. Se adauga si vreo 4-5 catei de usturoi, taiati feliute subtiri. Cand s-a facut si carnea, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 1 minut la prajit. Intre timp se bat ouale cu un pic de sare si piper. Se scurge uleiul din tigaie si se pun ouale batute peste compozitia din tigaie. Se amesteca si se mai lasa la copt inca 1 minut.


Se serveste calda, cu salata, cascaval ras deasupra.

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!