Se curata cartofii, se taie si se pun la prajit intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi si se mai lasa la
Se curata cartofii, se taie si se pun la prajit intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi si se mai lasa la prajit pana se patrunde si carnea. Se adauga si vreo 4-5 catei de usturoi, taiati feliute subtiri. Cand s-a facut si carnea, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 1 minut la prajit. Intre timp se bat ouale cu un pic de sare si piper. Se scurge uleiul din tigaie si se pun ouale batute peste compozitia din tigaie. Se amesteca si se mai lasa la copt inca 1 minut.
Se serveste calda, cu salata, cascaval ras deasupra.
Alte retete recomandate:
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti