Cartofii curatati de coaja se sterg cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se aseaza intr-o tava emailata. Se prajesc in grasime, sarindu-i puti
Cartofii curatati de coaja se sterg cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se aseaza intr-o tava emailata. Se prajesc in grasime, sarindu-i putin pentru a se mentine intregi in timpul prajitului. Feliile nu trebuie puse in tava unele peste altele. Dupa ce s-au rumenit se scot pe farfurie si se lasa sa se scurga bine de grasime.
Se servesc fierbinti
Intr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamnaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj