Cartofi prajiti picanti

Cartofii prajiti picanti sunt delicioasi, usor de preparat, pot fi folositi ca si garnitura la carne sau legume, dar pot fi serviti doar cu ketchup.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii prajiti picanti sunt delicioasi, usor de preparat, pot fi folositi ca si garnitura la carne sau legume, dar pot fi serviti doar cu ketchup.

Se curata cartofii si se spala, se taie in felii mai groase si se pun la fript in ulei incalzit. Se amesteca din cand in cand sa nu se arda, peste 10 minute se pune ceapa tocata si ardeiul iute tocat. Dupa ce s-au fript se adauga sare dupa gust.


Aceasta mancare de cartofi se serveste cald, cu ketchup.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!