Cartofi surpriza cu pate de ficat

Cartofii surpriza cu pate de ficat sunt mancaruri de cartofi cu carne delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se fierb, se curata de coaja.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi - 500 g
  • paté de ficat - 150 g
  • maioneza - 150 g
  • aspic - 75 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • lamaie - 10 g
  • gogosari rosii in otet- 30 g

Mod de preparare

Cartofii surpriza cu pate de ficat sunt mancaruri de cartofi cu carne delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se fierb, se curata de coaja si li se scoate miezul. Patrunjelul verde se spala. Lamaia se spala si se taie felii. Gogosarii se curata de seminte, se spala si se taie felii. Se prepara maioneza, paté-ul si aspicul. Cartofii se umplu cu paté de ficat si se imbraca in aspic. Se orneaza cu decor de maioneza, rondele de lamaie si frunze de patrunjel.

Cartofii surpriza cu pate de ficat se servesc rece.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pogacele cu branza si seminte

Perfecte de rontait 

Pogacele cu branza si seminte
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii