Cartofii surpriza cu pate de ficat sunt mancaruri de cartofi cu carne delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se fierb, se curata de coaja.
Cartofii surpriza cu pate de ficat sunt mancaruri de cartofi cu carne delicioase. Cartofii se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se fierb, se curata de coaja si li se scoate miezul. Patrunjelul verde se spala. Lamaia se spala si se taie felii. Gogosarii se curata de seminte, se spala si se taie felii. Se prepara maioneza, paté-ul si aspicul. Cartofii se umplu cu paté de ficat si se imbraca in aspic. Se orneaza cu decor de maioneza, rondele de lamaie si frunze de patrunjel.
Cartofii surpriza cu pate de ficat se servesc rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii