Cartofi taranesti

Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi pe lungime, se sareaza si se condimenteaza, apoi se introduc la cuptor intr-o tava cu grasime. Cind

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg cartofi
  • 150 ml ulei (untura)
  • 1 legatura verdeata
  • 10 g boia de ardei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi pe lungime, se sareaza si se condimenteaza, apoi se introduc la cuptor intr-o tava cu grasime. Cind sunt bine patrunsi, se scot si se servesc fierbinti, cu verdeata taiata marunt deasupra.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa