Cartofi taranesti

Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi pe lungime, se sareaza si se condimenteaza, apoi se introduc la cuptor intr-o tava cu grasime. Cind

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg cartofi
  • 150 ml ulei (untura)
  • 1 legatura verdeata
  • 10 g boia de ardei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi pe lungime, se sareaza si se condimenteaza, apoi se introduc la cuptor intr-o tava cu grasime. Cind sunt bine patrunsi, se scot si se servesc fierbinti, cu verdeata taiata marunt deasupra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Toba de porc

Pentru toti iubitorii de mezeluri de casa: va invit sa salivati :D

Toba de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca