Cartofi umpluti

1. Incalziti cuptorul pana la 6/200°C. Spalati cartofii, faceti o mica crapatura in ei, frecati-i cu putin ulei de masline si sarati-i, apoi coacet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 8 cartofi mici
  • • 1 lingura ulei de masline
  • • 200 g de costita
  • • 150 ml de smantana fermentata
  • • 4 cepe verzi
  • taiate felii subtiri
  • • 200 g ton din conserva
  • strecurat
  • • 3 linguri de maioneza
  • • 200 g boabe de porumb dulce din conserva
  • strecurat

Mod de preparare

1. Incalziti cuptorul pana la 6/200°C. Spalati cartofii, faceti o mica crapatura in ei, frecati-i cu putin ulei de masline si sarati-i, apoi coaceti-i timp de 40 de minute, pana cand sunt moi in interior, iar coaja este crocanta. Imediat ce s-au racit cat sa poata fi atinsi, taiati-i jumatati, scoateti miezul si pastrati cojile calde.

2. Prajiti costita la foc potrivit pana devine crocanta, apoi taiati-o bucati si amestecati-o intr-un castron, cu smantana si ceapa verde. Amestecati tonul cu maioneza si porumbul dulce, condimentati si puneti amestecul intr-un castron. Umpleti cartofii cu amestecul rezultat. Puteti servi aceasta umplutura si in castroane separate.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste de porc caramelizate la cuptor

Coaste de porc caramelizate la cuptor
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea