Cartofi umpluti cu branza

Cartofii se curata si se fierb intregi in apa cu sare avind grija sa nu se zdrobeasca. Se taie apoi in jumatati pe lungime. Se scobesc de miez si se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cartofi mari mai lunguieti
  • 250 gr. branza de vaci
  • 1 ou
  • untdelemn
  • 1 lingurita faina
  • 100 gr. smantana
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se curata si se fierb intregi in apa cu sare avind grija sa nu se zdrobeasca. Se taie apoi in jumatati pe lungime. Se scobesc de miez si se umplu cu un amestec de brinza, ou, sare si faina. Se unge o tava cu untdelemn si se dau la cuptor 15 min.

Se servesc calzi cu smintina deasupra

Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle umplute (reteta video)

chifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.

Chifle umplute (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca