Cartofi umpluti cu branza de vaca

Cartofii umpluti cu branza de vaca este o mancare de cartofi la cuptor delicioasa si simpla de preparat. Se curata cartofii cruzi, se taie in doua.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi frumosi
  • 200 g branza de vaca
  • 2 oua
  • 1/2 lingura faina
  • 1 lingura unt
  • sare.

Mod de preparare

Cartofii umpluti cu branza de vaca este o mancare de cartofi la cuptor delicioasa si simpla de preparat. Se curata cartofii cruzi, se taie in doua, in lat, si se scobesc inauntru, formand ca niste gaoace cu peretele de 1 cm de gros. Se taie foarte putin din fund, ca sa poata sta in tava. Se face o umplutura de branza de vaca cu putina branza de oi, doua oua, sare, faina.
Se umplu cartofii cu varf netezindu-se cu un cutit. Se asaza intr-o cratita cu unt fierbinte si se lasa putin sa se rumeneasca pe fund. Se pune apoi cate putina zeama de carne sau apa si se lasa sa fiarba inabusit pana ce se fragezesc. Inainte de a servi se adauga cateva linguri de smantana.


Cartofii umpluti cu branza de vaca se servesc cu smantana.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa