Cartofi umpluti cu cascaval si smintina

Se coc cartofii. Cind sint gata se lasa sa se raceasca, se curata si se taie un capac de-a lungul cartofului, scobind din miez in asa fel ca peretii s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • 1 1/2 lingura unt
  • 150g cascaval uscat
  • 150 gr. smintina
  • 1 lingura marar tocat
  • sare

Mod de preparare

Se coc cartofii. Cind sint gata se lasa sa se raceasca, se curata si se taie un capac de-a lungul cartofului, scobind din miez in asa fel ca peretii sa ramina de grosimea unui centimetru si jumatate. Cantitatea de cartofi scobita se imparte in doua. O parte se arunca, iar cealalta se amesteca cu untul si cascavalul ras. Cu aceasta pasta se umplu cartofii in asa fel ca sa se mai poata pune in fiecare putina smintina. Se asaza cartofii unul linga altul intr-un vas de Jena si se da la cuptor sa se rumeneasca Se serveste imediat, presarind putin marar tocat peste fiecare cartof.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Steaua (1000 retete)

Cred ca e cel mai frumos tort pe care l-am facut vreodata! Nu ca as fi facut prea multe :))), Ii multumesc Lauritei ca m-a...

Tort Steaua (1000 retete)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca