Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie in jumatati. Cu ajutorul unei lingurite se scobesc, ceea ce ramÃ
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie in jumatati. Cu ajutorul unei lingurite se scobesc, ceea ce ramane se zdrobeste. Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei si se adauga ficateii zdrobiti cu un cutit. Se condimenteaza cu piper, maghiran si se lasa sa se prajeasca. Se sareaza doar dupa ce se ia de pe foc. Aceasta compozitie se amesteca cu cartofii zdrobiti (ramasi din scobirea jumatatilor), se adauga oul si se amesteca bine. Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartofi.
Într-o tava unsa cu unt sau untura se aseaza cartofii si se pune cate o bucatica de unt pe fiecare. Se pun in cuptorul preincalzit si se coc pana cand se rumenesc
Se servesc calzi, eventual stropiti cu smantana.
Alte retete simple recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.