Cartofii umpluti cu orez sunt mancaruri de cartofi consistente si delicioase. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul.
Cartofii umpluti cu orez sunt mancaruri de cartofi consistente si delicioase. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste; se indeparteaza apa. Orezul se curata de impuritati si se spala. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Orezul se inabusa in 50 g de ulei si se adauga 100 ml apa. in margarina incalzita se adauga faina dizolvata in cca 400 ml apa, smantana si sare; se fierb 10 minute si se adauga sucul de lamaie. Din orez, ceapa, piper, patrunjel verde si miez de cartofi, se prepara o compozitie cu care se umplu cartofii asezati intr-o tava unsa cu 25 ml ulei, peste care se toarna sosul de smantana si cascaval ras. Se introduce la cuptor si se gratineaza.
Cartofii umpluti cu orez se servesc calzi.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti