Cartofii umpluti cu sunca in coaja este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se aleg cartofii tineri, netezi si la fel de mari, se spala si se coc la cuptor.
Cartofii umpluti cu sunca in coaja este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se aleg cartofii tineri, netezi si la fel de mari, se spala si se coc la cuptor. Se taie la capat un capac si cu ajutorul unei, lingurite se scoate tot miezul. Se freaca repede, cat este fierbinte, cu o lingura de unt. Se adauga pe rand doua galbenusuri, branza rasa, sare si sunca taiata marunt. Se umplu cartofii la loc cu varf, netezindu-i cu lama cutitului.
Se presara cu branza rasa si se stropesc cu unt topit. Se asaza pe o tava, se dau la cuptor, se tin circa 20 de minute, pana se rumenesc deasupra. Se asaza pe o farfurie, pe servet, se servesc imediat, fierbinti. Sunca poate fi inlocuita cu aceeasi cantitate de parizer sau cabanos, taiate bucatele mici.
Cartofii umpluti cu sunca in coaja se servesc fierbinti.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii