1. Spalati cartofii si inveliti-i in folie de aluminiu. Preincalziti cuptorul, puneti-i inauntru si lasati-i sa se coaca, timp de 1 ora si 15 minute,
1. Spalati cartofii si inveliti-i in folie de aluminiu. Preincalziti cuptorul, puneti-i inauntru si lasati-i sa se coaca, timp de 1 ora si 15 minute, la foc potrivit, pana se patrund bine.
2. Intre timp, amestecati tonul cu boabele de porumb si potriviti de sare; adaugati sucul de la 1 lamaie si amestecati. Scoateti cartofii din folie, fara sa ii curatati de coaja, taiati-i in doua pe lungime si adaugati cate 25g unt si compozitia.
Pofta buna!
Reteta Cartofi umpluti cu ton si porumb a fost propusa de Liliana-Ly pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Cartofi crocanti cu malai,
Barcute de cartofi copti,
Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...
Omleta cu slaninuta la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj