Cartofi umpluti cu unt condimentat

Cartofii se spala foarte bine, apoi ii fierbem in coaja aprox. 20 de minute. Spalam carnea si o frecam cu sare si piper. Curatam ceapa si o taiem rond

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 4 buc. piept de pui dezosat (o bucata avand 150 g)
  • 2 legaturi de ceapa verde

Mod de preparare

Cartofii se spala foarte bine, apoi ii fierbem in coaja aprox. 20 de minute. Spalam carnea si o frecam cu sare si piper. Curatam ceapa si o taiem rondele.

Carnea o prajim pe gratar, intorncand-o des pe ambele parti, apoi o taiem in fasii subtiri. Strecuram cartofii, taiem o felie subtire dintr-un capat si il scobim in interior. Umplem cartofii cu carne, ceapa si punem peste fiecare cate o felie de unt condimentat. Impaturim in folie si ii prajim pe gratar timp de 10-15 minute.
Alte mancaruri recomandate:

Ciorba radauteana

Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)

Un an minunat petrecut alaturi de oameni si mai minunati!Bucataras.ro este a doua mea familie si ma bucur ca pe o parte...

Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca