Cartofi umpluti cu unt condimentat

Cartofii se spala foarte bine, apoi ii fierbem in coaja aprox. 20 de minute. Spalam carnea si o frecam cu sare si piper. Curatam ceapa si o taiem rond

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 4 buc. piept de pui dezosat (o bucata avand 150 g)
  • 2 legaturi de ceapa verde

Mod de preparare

Cartofii se spala foarte bine, apoi ii fierbem in coaja aprox. 20 de minute. Spalam carnea si o frecam cu sare si piper. Curatam ceapa si o taiem rondele.

Carnea o prajim pe gratar, intorncand-o des pe ambele parti, apoi o taiem in fasii subtiri. Strecuram cartofii, taiem o felie subtire dintr-un capat si il scobim in interior. Umplem cartofii cu carne, ceapa si punem peste fiecare cate o felie de unt condimentat. Impaturim in folie si ii prajim pe gratar timp de 10-15 minute.
Alte mancaruri recomandate:

Ciorba radauteana

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...