Se aleg cartofi tineri, netezi si la fel de mari. Se spala si se coc la cuptor. Se taie la capat un capac, si cu ajutorul unei lingurite se scoate tot
Se aleg cartofi tineri, netezi si la fel de mari. Se spala si se coc la cuptor. Se taie la capat un capac, si cu ajutorul unei lingurite se scoate tot miezul. Se freaca repede, cat e fierbinte, cu o lingura de unt. Se adauga pe rand 3 galbenusuri, o lingura de branza rasa, sare si 100 gr. sunca taiata marunt. Se umplu cartofii la loc cu varf, netezindu-i cu lama cutitului. Se presara cu parmezan ras si se stropesc cu unt topit. Se aseaza pe o tava, se dau la cuptor, se tin 20 minute, pana se rumenesc deasupra. Se aseaza pe o farfurie pe servet, se servesc imediat, fierbinti.
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura