Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poa
Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poate lega compozitia cu doua linguri de fulgi de ovaz), sare si piper. Se poate pune la chiftele putin usturoi pisat, precum si verdeturi tocate. Se toarna cite o lingura din compozitie intr-o craticioara adinca sau in tigaie, in ulei incins.
Se servesc simple sau cu alte preparate din carne
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa