Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poa
Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poate lega compozitia cu doua linguri de fulgi de ovaz), sare si piper. Se poate pune la chiftele putin usturoi pisat, precum si verdeturi tocate. Se toarna cite o lingura din compozitie intr-o craticioara adinca sau in tigaie, in ulei incins.
Se servesc simple sau cu alte preparate din carne
Sursa: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/mancare-de-pui-sub-capac-de-paine.html#_
Mancarica de pui sub capac de paineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj