Chiftele de cartofi cruzi

Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 2 oua
  • o felie franzela muiata si stoarsa (2 linguri fulgi de ovaz)
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • putin usturoi si verdeturi tocate

Mod de preparare

Se rad cartofii pe razatoare si se amesteca cu ouale. Se adauga felia de franzela muiata, stoarsa si zdrobita cu furculita (in loc de franzela, se poate lega compozitia cu doua linguri de fulgi de ovaz), sare si piper. Se poate pune la chiftele putin usturoi pisat, precum si verdeturi tocate. Se toarna cite o lingura din compozitie intr-o craticioara adinca sau in tigaie, in ulei incins.
Se servesc simple sau cu alte preparate din carne

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa