Chiftele de cartofi cu branza

Se fierb 3-4 cartofi frumosi, se curata si se trec prin sita sau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu doua galbenusuri, un ou intreg batut ca pe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 oua
  • parmezan ras

Mod de preparare

Se fierb 3-4 cartofi frumosi, se curata si se trec prin sita sau prin masina de tocat carne. Se amesteca cu doua galbenusuri, un ou intreg batut ca pentru omleta si o lingura de parmezan ras. Cu aceasta pasta se face o rulada din care se taie felii de grosimea unui deget. Aceste felii se trec prin faina si se prajesc pe amandoua partile in unt fierbinte.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide