Painea(chifla) se stropeste cu apa calda si se lasa la inmuiat. Morcovii se spala se curata de coaja, si se taie foarte marunt. Patrunjelul se spala s
Painea(chifla) se stropeste cu apa calda si se lasa la inmuiat. Morcovii se spala se curata de coaja, si se taie foarte marunt. Patrunjelul se spala si se taie marunt dupa care se marunteste si feta. Painea se stoarce bine de apa, se pune peste ingrediente, se adauga oul, sarea, piperul si carnea macinata dupa care se amesteca bine. Se prajesc in unt.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti