Painea(chifla) se stropeste cu apa calda si se lasa la inmuiat. Morcovii se spala se curata de coaja, si se taie foarte marunt. Patrunjelul se spala s
Painea(chifla) se stropeste cu apa calda si se lasa la inmuiat. Morcovii se spala se curata de coaja, si se taie foarte marunt. Patrunjelul se spala si se taie marunt dupa care se marunteste si feta. Painea se stoarce bine de apa, se pune peste ingrediente, se adauga oul, sarea, piperul si carnea macinata dupa care se amesteca bine. Se prajesc in unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa