Se incinge Wokul, se pun 2-3 linguri de ulei se mai lasa putin la incins. Punem carnea, saram si amestecam incontinuu 3-4 minute. Adaugam usuroiul, i
Se incinge Wokul, se pun 2-3 linguri de ulei se mai lasa putin la incins. Punem carnea, saram si amestecam incontinuu 3-4 minute. Adaugam usuroiul, invartim de cateva ori, dupa care o scoatem afara si o pastram calda. In uleiul ramas, se mai adauga 1-2 linguri, iar dupa 30 de secunde adugam ceapa taiata pestisori, urmata de legume, in afara germenilor de soia. Invartim bine 3-4 minute, timp in care condimentam cu ceva sos de soia. Adaugam si germenii de soia, amestecam din nou 2-3 minute. Punem carnea. Intr-o cana, puneti ceva apa fierbinte, oyster sauce, sosul de soia si sambal oelek, turnam in wok, amestecam iar. Pentru a ingrosa putin sosul se poate adauga 1 lingura de amidon. Dupa 1 minutel oprim focul.
Se serveste cu orez basmati.
Alte retete recomandate:
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti