Se pun la fiert la foc mic timp de una pana la doua ore. Gradul mare de dificultate consta in a nu-l manca direct din cratita dupa primul sfert de ora
Se pun la fiert la foc mic timp de una pana la doua ore.
Gradul mare de dificultate consta in a nu-l manca direct din cratita dupa primul sfert de ora cand incepe sa emane miresme.
Ma asteptam sa se sfarame. Carnea a ramas foarte ferma, iar aroma... AROMA...
Combinatia dintre gustul amarui al berii si gustul umami al soyei fermentate e divina.
Contrar metehnelor mele nu am mai pus nici un alt condiment. E drept, intentionam sa o fac pe parcurs, dar mirosul, apoi gustul fierturii m-au avertizat ca ar fi fost un sacrilegiu.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii