Cod Black Shaolin

Se pun la fiert la foc mic timp de una pana la doua ore. Gradul mare de dificultate consta in a nu-l manca direct din cratita dupa primul sfert de ora

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 trunchiuri de cod negru
  • o doza de bere de 500 ml
  • circa 50 ml de sos de soya

Mod de preparare

Se pun la fiert la foc mic timp de una pana la doua ore.

Gradul mare de dificultate consta in a nu-l manca direct din cratita dupa primul sfert de ora cand incepe sa emane miresme.

Ma asteptam sa se sfarame. Carnea a ramas foarte ferma, iar aroma... AROMA...

Combinatia dintre gustul amarui al berii si gustul umami al soyei fermentate e divina.

Contrar metehnelor mele nu am mai pus nici un alt condiment. E drept, intentionam sa o fac pe parcurs, dar mirosul, apoi gustul fierturii m-au avertizat ca ar fi fost un sacrilegiu.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de Craciun, in straturi

Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...

Desert prajitura de Craciun, in straturi
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii