Se da pe razatoare fina cartofii,ceapa si se stoarece bine. Se amesteca toate ingredientele inafara de cascaval si pesmet. Se unge o tava de 24 cm. S
Se da pe razatoare fina cartofii,ceapa si se stoarece bine.
Se amesteca toate ingredientele inafara de cascaval si pesmet.
Se unge o tava de 24 cm.
Se pune continutul si se presara pesmetul si branza.
Se coace in cuptor incalzit la 180 grade circa 1 ora, pina primeste o crusta frumoasa.
Pofta buna!
Reteta Coptura de cartofi a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Cartofi ardelenesti,
Cartofi la cuptor,
Cartofi rantaliti
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti