Coptura de cartofi

Se da pe razatoare fina cartofii,ceapa si se stoarece bine. Se amesteca toate ingredientele inafara de cascaval si pesmet. Se unge o tava de 24 cm. S

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr.branza
  • 4 oua
  • 1lingura bazilicum tocat
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • sare
  • piper alb
  • 1 lingura ulei
  • 4 cartofi mijloci
  • 1 ceapa mijlocie
  • 4 linguri cascaval ras
  • 3 linguri pesmet

Mod de preparare

Se da pe razatoare fina cartofii,ceapa si se stoarece bine.

Se amesteca toate ingredientele inafara de cascaval si pesmet.

Se unge o tava de 24 cm.

Se pune continutul si se presara pesmetul si branza.

Se coace in cuptor incalzit la 180 grade circa 1 ora, pina primeste o crusta frumoasa.


Pofta buna!

Reteta Coptura de cartofi a fost propusa de judy pe forum culinar.ro

Alte retete cu cartofi gasiti aici:

Cartofi ardelenesti,

Cartofi la cuptor,

Cartofi rantaliti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...