Gordon bleu cu ciuperci si cartofi cu rozmarin este o reteta delicioasa. Pentru gordon bleu puteti folosi orice fel de carne.
Gordon bleu cu ciuperci si cartofi cu rozmarin este o reteta delicioasa. Cotletul de porc se intinde, se condimenteaza,cipercile se curata si se taie julien apoi se soteaza in 50 g unt, se aseza feliile sunca apoi ,cipercile se pipereaza si se adauga peste feliile de carne totul se ruleaza si se da prin faina, ou, pesmet, apoi se frige in tigaie sau in fripteuza, cartofi se curata se taie rondele grosimea unei felii de cartofi sa fie aproximativ de maxim un deget, feliile de cartofi de fierb apoi se pun pe o tava se condimenteaz cu sare, piper si rozmarin si se da la cuptor la plita electrica ca sa le rumeneasca. Dupa ce sa fript gordonul se taie rondele de un centrimentru.
Pe o farfurie ornamentata se adauga frumos una peste alta feliile de gordon (ca in poza) iar langa feliile de cartofi, se poate servi cu o salata de varza si rosii.Pofta buna.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti