Cotlet cu bere

1. Peste cotlete se presara bine boia si piper. 2. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu put

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc (cea 180 g bucata)
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
  • 2 lingura unt topit
  • 6 lingura bere sare

Mod de preparare

1. Peste cotlete se presara bine boia si piper.

2. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante. La nevoie, se reduce focul.

3. Cotletele se sareaza si se servesc fierbinti.
Se serveste cu salata de varza alba.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...