Cotlet cu bere

1. Peste cotlete se presara bine boia si piper. 2. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu put

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc (cea 180 g bucata)
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
  • 2 lingura unt topit
  • 6 lingura bere sare

Mod de preparare

1. Peste cotlete se presara bine boia si piper.

2. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 1 minut la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante. La nevoie, se reduce focul.

3. Cotletele se sareaza si se servesc fierbinti.
Se serveste cu salata de varza alba.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos